1976-os alapítása óta az International Aquatreat Co. olyan vegyszerek és vízkezelési eljárások kifejlesztésére törekszik, melyek:

  • a környezetet a lehető legkevésbé terhelik,
  • a lehető legbiztonságosabbak mind a felhasználók, mind pedig a környezet számára,
  • a leghatékonyabb kezelést/megoldást garantálják a felhasználóknak
  • könnyen ellenőrizhetők és szabályozhatók.

A cég tevékenységei összehangoltak:

Számos fűtési rendszer használ vizet hőhordozóként. A legtöbb esetben ezeket a rendszereket kezelni kell a korrózió és a lerakódások elkerülése érdekében, valamint a hőveszteség, a javítások és a termelési veszteségek minimalizálására célból. Az AQUATREAT a fenti rendszerek kezeléséhez csúcstechnológiás, környezetbarát termékeket kínál, amelyek rendkívül hatékonyak, így használatuk költségmegtakarítást eredményez. További információval állunk rendelkezésére a kazánvíz kezeléséhez használatos termékeinkről, amelyeket alacsony, közepes- és nagynyomású gőzkazánok számára terveztek.

Ha konkrét kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Gőzkazán Aquatreat

A víz az iparban leggyakrabban alkalmazott hűtőközeg. A hűtőrendszerekben a hűtőtornyoknak, kondenzátornak, hőcserélőnek optimálisan kell működniük a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében. Ez csak megfelelő vízkezeléssel érhető el, amely megakadályozza a korróziót, valamint a szerves és szervetlen vízkövesedés / lerakódások kialakulását. A megfelelő karbantartás és kezelés a Legionella baktériumok szaporodásának megfékezéséhez is elengedhetetlen. Az AQUATREAT magas technológiai színvonalú termékek széles körével rendelkezik, hogy a hűtőrendszerekhez minden esetben optimális kezelést ajánlhasson. Nyitott, zárt keringtetett hűtőrendszerek, valamint az egyszeri átfolyásos hűtőrendszerek kezelésére is ajánlunk termékeket, a fent említett problémák megelőzésére.

Ha konkrét kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

A Legionella Pneumophila egy aerob (anyagcseréjéhez oxigént használó) baktérium, amely a legionellózis vagy legionárius betegség kórokozója. A fertőzést a Legionella Pneumophila baktériummal fertőzött aeroszolok belélegzése okozza. Ez a baktérium vizes környezetben szinte bárhol előfordulhat, így például zuhanyzókban, pezsgőfürdőkben, melegvizes-rendszerekben, hűtőtornyokban. A hűtővíz-kezelésekor a legionella megelőzése kiemelten fontos, és emiatt a hűtőrendszerek folyamatos ellenőrzése szükséges.
Ha konkrét kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Sokféle terméket kínálunk a szervetlen és szerves vízkő, illetve a biofilm-képződés megelőzésére és eltávolítására fordított ozmózisos és nanoszűrő membránokhoz is.
Ha konkrét kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Koagulánsok és Flokkulánsok

Az ipari és háztartási szennyvíz tisztításában a koaguláció és a flokkuláció fontos szerepet játszik. Ezek a lépések felelősek a makroszkopikus részecskék jó flokkulációjáért, ami növeli az ülepítés hatékonyságát és sebességét. Az optimális folyamat érdekében a megfelelő koaguláló- és flokkulálószerek kiválasztása nagy jelentőséggel bír. Termékek széles választéka áll rendelkezésre a töltés típusa (anionos vagy kationos), a töltéssűrűség és a polimer átlagos molekulatömege alapján. A koaguláló-flokkulálószerek hatékonyságát erősen befolyásolja a szennyvíz fajtája és összetétele.

A koaguláns-flokkulánsok hatékonyságának vizsgálatára általában az „edény-tesztet” használják. Ennek segítségével meghatározható a megfelelő termék és az optimális dózis. (Az edény-teszt a vízkezelés során alkalmazott vegyszerek kísérleti méretű tesztelése. Ez szimulálja a koagulációs/flokkulációs folyamatot és segít meghatározni a kezelési vegyszert szükséges mértékét.)

Ha konkrét kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.